Malto wurde im 2018 als unabhängige Nano-Brauerei in Hamburg Altona gegründet. Handwerkliches Bier, Naturweine, feine Musik und einen kleinen versteckten Garten, das ist unsere Konzept. Alle Biere, gebraut von Gründer Francesco, sind unpasteurisiert und ungefiltert. Die Zubereitung in kleinen Chargen ermöglicht uns nicht nur unsere Biere immer frisch heraus zu bringen, sondern auch unserer Kreativität und Leidenschaft freien Lauf zu lassen.
Italian classic Pasta and Malto classic Beer
Straight out our nano-brewery, we release two raw beers. Originally from the Scandinavian and Baltic area, this style is special in the sense that there is no boiling during the brewing process. The wort extracted with the mash goes directly into fermentation creating a unique texture. It‘s a style where freshness is the key and from brewing to drinking day it‘s just one week. Salute.
Spontaneous Fermented Beers Tasting curated by Dr. Jan Hintzpeter from Heintz Artisanal Ales and Dr. Francesco Ludovici from Malto. The tasting includes a 2-course menu.
The event is with reservation, please send an email to francesco@shanghait.beer
Jan is coming over with a couple of his last creations on tap including the collaboration with Francesco.