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Malto
Malto
Max-Brauer-Allee 88 / 22765 Hamburg
Di.-Do. 17h-23:30 / Fr.-Sa. 17h-1:00h
malto.shanghait.beer/
malto.brewpub

Malto wurde im 2018 als unabhängige Nano-Brauerei in Hamburg Altona gegründet. Handwerkliches Bier, Naturweine, feine Musik und einen kleinen versteckten Garten, das ist unsere Konzept. Alle Biere, gebraut von Gründer Francesco, sind unpasteurisiert und ungefiltert. Die Zubereitung in kleinen Chargen ermöglicht uns nicht nur unsere Biere immer frisch heraus zu bringen, sondern auch unserer Kreativität und Leidenschaft freien Lauf zu lassen.


EVENTS
13.09.2023
17:00-22:00
Pasta & Birra

Italian classic Pasta and Malto classic Beer

15.09.2023
17:00-00:30
Raw Ales - Beer(s) Release

Straight out our nano-brewery, we release two raw beers. Originally from the Scandinavian and Baltic area, this style is special in the sense that there is no boiling during the brewing process. The wort extracted with the mash goes directly into fermentation creating a unique texture. It‘s a style where freshness is the key and from brewing to drinking day it‘s just one week. Salute. 

16.09.2023
13:00-16:00
Unusual Beers for Unusual People

Spontaneous Fermented Beers Tasting curated by Dr. Jan Hintzpeter from Heintz Artisanal Ales and Dr. Francesco Ludovici from Malto. The tasting includes a 2-course menu. 
The event is with reservation, please send an email to francesco@shanghait.beer

16.09.2023
17:00-01:00
Heintz Artisanal Ales | Meet the Brewer & Tap-Takeover

Jan is coming over with a couple of his last creations on tap including the collaboration with Francesco.

FOTOS
Foto von Malto
STANDORT